نگهداری ادویه


بهترین ظروف برای نگهداری ادویه ها ظروف شیشه ای در بسته می باشند.
ادویه‌هایی که در ظروف پلاستیکی نگهداری شده‌اند، ممکن است با گذشت زمان عطر و طعم ویژه خود را از دست بدهند.

معمولاً انواع ادویه‌ به سبب خاصیت ضد می که دارد از مقاوم‌ترین چاشنی‌های غذایی در برابر فساد به شمار می‌رود. انواع ادویه را باید به منظور افزایش زمان ماندگاری، در جای خشک و خنک نگهداری کرد زیرا در صورت نگهداری ادویه در محل گرم و مرطوب، امکان خراب شدن، کپک زدن یا تغییر رنگ، بو و مزه آنها وجود دارد.


 همچنین اگر مصرف‌کننده از قاشق مرطوب یا آغشته به موادغذایی برای برداشتن ادویه از ظرف مخصوص آن استفاده کند، شرایط مناسبی برای رشد و تکثیر میکروب ایجاد می شود.



شیشه به عنوان یک ماده بی‌اثر در بسته‌بندی موادغذایی در نظر گرفته می‌شود. البته باید اشاره نمود که نور از شیشه عبور می‌کند در نتیجه ممکن است سبب اکسیداسیون یا تغییر رنگ برخی رنگدانه‌های طبیعی ادویه شود. این مشکل را می‌توان با استفاده از شیشه‌های تیره یا رنگی برطرف کرد بنابراین شیشه می‌تواند به عنوان یکی از بهترین ظروف بسته‌بندی ادویه مطرح شود.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها