#پودر_لبو :heart_eyes:
خوردنی پاییزی خوش رنگ و لعاب که ضد پیری است

:white_check_mark: *چغندر یا لبو خوردنی لذیذ فصل سرماست که دارای خواص شگفت انگیزی مانند به تعویق انداختن فرآیند پیری و کمک به کاهش وزن است.

:white_check_mark: *چغندر یا لبو، خوراکی خوشمزه و لذیذ فصل سرماست که سرشار ازپروتئین، ویتامین‌های A، ۱B، B۲، B۳ و C، مواد قندی واملاح معدنی مانند فسفر، پتاسیم، کلسیم و آهن است.

:white_check_mark: *لبو از خانواده سبزیجات است، این ماده غذایی خوش رنگ و لعاب به دو صورت پخته وخام مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ مثلا در سالادها، ماست‌ها، ترشی‌ها می‌توان به صورت خام یا پخته ازآن استفاده کرد.

****نکته: به منظور حفظ رنگ زیبای لبو در پخت و پز، اواخر پخت به غذا اضافه شود.

**** یا مثل زعفران در مقداری آبجوش دم کنید و برای

تزیین پلو و . استفاده کنید.


برای تولید پودر لبو، ابتدا لبوها کاملا شسته و پوستگیری می شوند! سپس در دستگاه خشک کن تمام اتومات تحت شرایط دمایی ویژه بمنظور حفظ رنگ و خواص بی نظیر چغندر قرمز، خشک می شوند.

سودجویان در بخش تولید خشکبار با عدم رعایت بهداشت و عدم خشک کردن اصولی نسبت به تولید پودر لبو اقدام می کنند!!!


***کیفیت، تمیزی، عطر و طعم پودرهای خالص گیاهی را با بهین خشکبار تجربه کنید.




ثبت سفارش ارتباط با ما


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها