بهین خشکبار

اصول نگهداری ادویه ها و پودرهای گیاهی

* نگهداری به دور از گرما
گرما و حرارت باعث میشود که ادویه کم کم عطر و طعم خود را از دست بدهد. بنابراین خیلی بهتر است که در جهت نگهداری از ادویه جات، آنها را در جای سرد و خشک قرار دهید.
* پیشنهاد بهین خشکبار: به اندازه مصرف یکماه پودرهای گیاهی را در فضای آشپزخانه نگهداری کنید و بقیه پودر در بسته بندی کامل در یخچال نگهداری شود.

* تهیه ادویه به شکل اولیه خودش ( آسیاب نشده )
بهتر است ادویه جات مانند دارچین، فلفل، زنجبیل و … را به شکل درسته و آسیاب نشده تهیه کنید و سپس به اندازه ای که میخواهید آسیاب کنید. تجربه ثابت کرده است که عمر ادویه جات آسیاب شده نصف عمر شکل اولیه آن هاست.

* ظروف مناسب برای نگهداری از ادویه جات
ظرف هایی که ادویه جات در آن ها نگهداری میشوند باید خشک و تمیز و درب دار باشند. سعی کنید ظروف ادویه را در جای خشک و تاریک نگهداری کنید. ظرف های شیشه ای درب دار میتوانند گزینه ی خوبی برای نگهداری ادویه جات باشند.

* جلوگیری از رسیدن رطوبت به ادویه ها
* رطوبت ادویه را نمدار کرده و بعد از مدتی شکل و طعم دلپذیر آن را خواهد گرفت. برای اینکه ادویه از رطوبت دور بماند، جدای اینکه باید در محیط خشک نگهداری شود در هربار استفاده از ادویه نیاز نیست که کل ظرف را بالای قابلمه و یا ماهیتابه در حال پخت غذا بگیرید. از یک قاشق کوچک برای ریختن ادویه استفاده کنید


.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها